Eau de parfum

Geuren geven een onvergetelijke magische kracht aan momenten. Van glamoureuze sterrengeuren en stijlvolle lifestylegeuren tot de tijdloze LR Classics – LR biedt een breed scala aan kwaliteitsvolle parfums.
Als wereldwijde competentiepartner op het gebied van geurcreatie vertrouwen vele succesvolle supersterren op de LR-expertise. Dit creëert unieke geurcomposities met een internationale aantrekkingskracht. Geuren met een eigen karakter en persoonlijke toets van de sterren. Kwalitatieve ingrediënten en hoogwaardige parfumoliën met lange houdbaarheid, ver boven het marktgemiddelde, zijn de handelsmerken van alle LR-geuren. Op basis van tientallen jaren van geurkennis creëert LR, samen met gerenommeerde internationale sterren, “Made in Germany” geuren –speciaal voor jou!

Guido Maria Kretschmer

Als internationale modeontwerper heeft Guido Maria Kretschmer al jaren mode ontworpen die volledig is gebaseerd op de mensen die het dragen. Uiteraard maakt een parfum die je persoonlijkheid onderstreept deel uit van de perfecte look.


Bruce Willis

Smart guys live forever - net als Bruce Willis. Eenvoudig, mannelijk en onconventioneel. Het parfum van de actieheld: krachtig cederhout en kruidige peper ontmoeten aardse vetiver en vitaliserende grapefruit. Bruce Willis‘ eerste geur - reeds een legende.

Voor de ontwikkeling van het eerste parfum van Bruce Willlis heeft het team van LR de acteur in New York en New Orleans opgezocht om met hem samen ter plaatse de geurnuances, de flacon en het ontwerp van de verpakking te creëren. “ik vond het erg leuk mijn nieuwe parfum te ontwikkelen in samenwerking met een uiterst toegewijd en gepassioneerd team van LR. De producten staan voor individualiteit, uniciteit en duurzaamheid. En juist dat heeft mij overtuigd en LR en mij met elkaar verbonden”, zegt Bruce Willis in juni 2010 bij de productpresentatie in Frankfurt.


Herenparfums design

 

HERENPARFUMS LR CLASSICS

U bent avontuurlijk aangelegd en wilt alle metropolen van deze wereld ontdekken? Een citytrip in het hippe Stockholm, een vergadering in het exotische Singapore of netwerken in Monaco… Met de LR Classics kunt u naar hartenlust reizen en ontdekken. De moderne eau de parfums verspreiden de geur van de grote wijde wereld en begeleiden u in stijl naar uw volgende bestemming.