Seasonal Support

ONDERSTEUNING TIJDENS ELK SEIZOEN – Voor iedereen die dagelijks onderweg is en weer en wind trotseert. Hier komt een frisse bries voor uw welzijn.

• Aloe Vera Drinking Gel Traditioneel met Honing

• Colostrum capsules.

Individuele aanvullende producten
• Colostrum Liquid

• Cistus Incanus Thee

• Pro12 capsules

 


Het eerste aloë-veraproduct van LR en het meest succesvolle LR-product aller tijden is de Aloe Vera Drinking Gel Traditioneel met Honing. Voor deze en al onze andere Aloe Vera Drinking Gels gebruiken wij uitsluitend zuivere aloë-verabladgel in de hoogst mogelijke concentratie.

Eén van de belangrijkste stoffen in de bladgel van de aloëveraplant is acemannan dat zijn weldadige eigenschappen vooral in samenspel met talrijke andere bestanddelen van de aloë-veraplant ontvouwt. Het zuivere natuurproduct wordt gecombineerd met andere ingrediënten die het product zijn individuele eigenschappen verlenen.


Toepassingen: – Voor een normale functie van de bloedvaten – Voor een normale functie van de botten – Voor een normale energiestofwisseling – Voor een normale functie van het zenuwstelsel –  Voor een normale functie van het immuunsysteem

Geselecteerde ingrediënten: 90 % zuivere Aloë Vera bladgel 9 % honing 75 % Vitamine C1 per dagportie

Inhoud 1000 ml

Dagelijks 3 x 30 ml
EU0B4025 honing EU0B4029 perzik

Colostrum capsules

€ 69,95

Colostrum capsules

€ 69,95

Zuiver biestbevattend natuurlijk product met het beste uit de eerste melk van Duitse koeien. De capsules leveren per dagelijkse hoeveelheid 800 mg aan waardevol, ontvet koebiestpoeder, en zijn ook handig voor onderweg. Made in Germany. Zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen!

Doelgroep: Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden

Kwalitatief hoogstaand

– Ontvet

– Zorgvuldig verwerkt

– Vrij van Restanten van antibiotica


Toepassingen: –  Voor algemeen welzijn bij continu gebruik
Gebruiksaanbeveling: –  dagelijks 2 x 1 capsule

Geselecteerde ingrediënten: 800 mg koebiestpoeder per dagportie

Inhoud: 60 capsules

EU0B4146

Colostrum vloeibaar

€ 49,95

Colostrum vloeibaar

€ 49,95

Bijzondere eigenschappen:

– Kwalitatief hoogstaand

– Ontvet – Van caseïne ontdaan

– Niet-gepasteuriseerd

– Vrij van residuen van antibiotica en Anabole-androgene steroïden

– Zonder toegevoegde – Kleurstoffen – Bewaarmiddelen

Toepassingen: Bevordert het algeheel welzijn bij onmiddellijke consumptie
Gebruiksaanbeveling: dagelijks 8 ml

Geselecteerde ingrediënten: Bevat 100 % vloeibare biest en is een zuiver biestbevattend natuurlijk product

Inhoud 125 ml
EU0B4124

Cistus Incanus Thee

€ 25,95

Cistus Incanus Thee

€ 25,95

Cistus Incanus Thee bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten sterkt het lichaam van binnenuit. Cistus Incanus capsules zitten boordevol vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Toepassingen: – Voor een weldadige warmte.
Gebruiksaanbeveling: – Eén volle theelepel in een mok met kokend water overgieten, afgedekt 8–10 minuten laten trekken en vervolgens zeven.

Inhoud 250 gram

EU0B4092

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In capsule vorm

Toepassingen: – ondersteuning van het immuunsysteem
Gebruiksaanbeveling: – dagelijks 2 x 1 capsule

Geselecteerde ingrediënten: 72 % Cistus Incanus, extract 100 % vitamine C per dagportie, 20 % zink per dagportie

Inhoud 60 capsules / 33,5 g

EU0B4147

 

Pro 12

€ 51,95

Pro 12

€ 51,95

Pro 12 bevat 1 miljard bacteriën per capsule die door de gepatenteerde dubbele micro-inkapseling onverteerd op de plaats van bestemming, in de darm, arriveren en zo de goede gezondheid optimaal kunnen ondersteunen.

De darm is in grote mate verantwoordelijk voor ons algemeen welzijn. De menselijke darmwand bevat goede bacteriën en andere bacteriën. Het natuurlijke evenwicht van deze bacteriën heeft een grote invloed op ons algemeen welzijn.

Rijk aan waardevolle darmbacteriën
De menselijke darmwand wordt door goede – zogenaamde probiotische bacteriën – en door andere bacteriën bewoond. Het natuurlijke evenwicht van deze bacteriën heeft een grote invloed op de gezondheid.

Optimale ondersteuning van het immuunsysteem
De darm is een van de grootste organen van het lichaam. Deze is in grote mate mede verantwoordelijk voor onze lichamelijke gezondheid.

12 bacteriestammen
Pro12 bevat per capsule in het totaal 1 miljard probiotische bacteriën. Deze laten zich in 12 verschillende bacteriestammen indelen. Deze combinatie is uniek.

Toepassingen: – Voor uw welzijn
Gebruiksaanbeveling: – dagelijks 1 capsule
Bijzondere eigenschappen: – Kwalitatief hoogstaand – Gepatenteerde micro-inkapseling – Met voedingsvezels

Inhoud 30 capsules / 15 g

EU0B4153

Ingrediënten Fructoöligosaccharide, maïszetmeel, capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose), bacterieculturen (Bifidobacterium longum, B. breve, B. bifidum, B. infantis, B. lactis, Lactobacillus plantarum, L. casei, L. paracasei, L. rhamnosus, L. acidophilus, L. bulgaricus, Streptococcus thermophilus), maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide), kleurstof

Aloe Vera Drinking Gel (suikervrij) met perziksmaak en variant honing. Ondersteunt uw energiestofwisseling. Bovendien smaakt het aangenaam zoet (perziksmaak is zonder toegevoegde suiker).

Toepassingen: – Voor een normale functie van de bloedvaten – Voor een normale functie van de botten – Voor een normale energiestofwisseling – Voor een normale functie van het zenuwstelsel –  Voor een normale functie van het immuunsysteem

Gebruiksaanbeveling: – dagelijks 3 x 30 ml – Lekker voor volwassenen en kinderen.


Perzik smaak: geselecteerde ingrediënten: 98 % zuivere aloë-verabladgel zonder toegevoegde suiker 100 % Vitamine C3 per dagportie

 

Honing smaak: geselecteerde ingrediënten: 90 % zuivere Aloë Vera bladgel 9 % honing 75 % Vitamine C1 per dagportie**

Inhoud 1000 ml