Eau de parfum

PARFUMCONCEPT VAN LR

1. Creatie: LR ontwikkelt zijn innovatieve parfumconcepten, vanaf de geurnoten, het marketingconcept tot en met de verpakking volledig in het LR-hoofdkantoor in Duitsland. Dit gebeurt in samenwerking met internationale creatieve bureaus en topparfumeurs. En vanzelfsprekend vindt ook de productie bij LR in Ahlen plaats.  

2. Kwaliteit: De LR-parfums houden bijzonder lang aan, omdat de concentratie parfumoliën meetbaar hoger is dan die van andere producenten. Terwijl bij eau de parfum een parfumoliegehalte van 10-14% normaal is, hebben de parfums van LR een meetbaar hogere concentratie parfumolie.  
3. Verscheidenheid: Door onze drie verschillende prijssegmenten, bestaande uit de Sterrenparfums, de Designparfums en LR Classics, bestrijken wij een zeer groot deel van de markt. Ons doordachte concept biedt een exclusieve verscheidenheid aan parfums, met voor elk budget en elke smaak wat wils.
4. Sterrengeuren: LR heeft een wereldwijd en uniek sterrenconcept ontwikkeld. Internationale sterren uit de film-, design-, mode- en entertainmentwereld creëren in nauwe samenwerking met LR hun eigen persoonlijke parfums.  

5. Knowhow: De erkende expertise in parfums die LR heeft opgebouwd, wordt bekrachtigd door de meerdere nominaties voor de Duitse DUFTSTARS-awards.

 

Geurverloop

Top-, hart- en basisnoten zijn de drie bouwstenen waaruit een parfum is opgebouwd en ontvouwen zich in perfecte harmonie:

De topnoot: is de geuropmaat, de eerste indruk van een parfum direct na het opspuiten. De topnoot is de eerste indruk van het parfum en is medebepalend of wij de geur accepteren of afwijzen.
De hartnoot: ontvouwt zich als de topnoot bijna vervlogen is. De hartnoot is het centrale deel van een parfum (het eigenlijke geurkarakter) en wordt duidelijk langer dan de topnoot waargenomen.
De basisnoot: (grondslag) vormt het derde en laatste deel van het geurverloop. Deze beweegt mee in de top- en hartnoot, maar blijft echter als enige noot na meerdere uren nog hangen.

 

Damesparfums stars

Lightning Collection presented by Emma Heming-Willis

 

 


LR DESIGN eau de Parfum


DAMESPARFUMS LR CLASSICS