Lichaamsverzorging

Verfrissende reiniging, intensieve verzorging en versteviging van het silhouet met het beste van Aloe Vera. Speciale formules, afhankelijk van de behoefte, reinigen de huid op milde wijze, stabiliseren de vochthuishouding en verstevigen de lichaamscontouren.


Totale Lichaamsverzorging met de ampullen van de 5 in 1 Beauty Elixer

Top seller nr. 1 van Duitsland!! De revolutionaire LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir geeft je jeugdige schoonheid van binnenuit met slechts één dagelijks shot. Het innovatieve dubbelcomplex is diep werkend, bevat de belangrijkste schoonheidsingrediënten uit de wetenschap en natuur en vervult zo op een unieke manier de vijf grootste schoonheidswensen: jeugdige uitstraling, zuivere huid, sterk lichaam, sterk haar, sterke nagels. De dagelijkse dosis „schoonheid“ in de vorm van een shot is niet alleen effectief, maar ook gezond en natuurlijk.

De 5 in 1 Beauty Elixir dankt zijn unieke werking aan het innovatieve dubbele complex bestaande uit het actieve en het preventieve complex. Het actieve complex met een zeer geconcentreerde dosis collageenpeptiden, hyaluronzuur, zink, koper en 9 belangrijke vitaminen activeert de schoonheidsprocessen en vermindert tekenen van veroudering. Het preventieve complex maakt gebruik van de kracht van aloë vera en vier andere natuurlijke extracten om preventieve bescherming te bieden tegen de belangrijkste oorzaken van veroudering en externe milieu-invloeden. De To-Go-Shot is ook volledig vrij van zoetstoffen, kunstmatige kleurstoffen, lactose en gluten.

INHOUD 30 drinkampullen van 25 ml
1 per dag