Gezondheid

Gezondheid is geluk, wordt gezegd. Als je je goed, fit en energiek voelt in je eigen lichaam. Dit is pure levenskwaliteit. Maar hoe blijf ik gezond? LR speelt hier precies op in, de eersteklas voedingssupplementen van LR LIFETAKT bieden individuele oplossingen die zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften in elke levenscyclus. Of u zich nu in een stressvolle levensfase bevindt, u geen tijd hebt voor een evenwichtig, voedzaam dieet of wilt afvallen – LR LIFETAKT biedt u, als uw competente partner, de juiste oplossing – voor uw dagelijkse, verbeterde levenskwaliteit. Neem uw leven met LR LIFETAKT in eigen handen en stel de klok in. De LR LIFETAKT-producten zijn geïnspireerd door de natuur en met de nieuwste inzichten van wetenschap en onderzoek ontwikkeld. Het resultaat: Unieke producten met maximale effectiviteit en consistente hoge kwaliteit. Bekende onafhankelijke instituten, bijv. het SGS-instituut Fresenius bevestigt dit bijvoorbeeld bij de Aloe Vera Drinking Gels.
LR LIFETAKT biedt totaaloplossingen die verder gaan dan pure voedingssupplementen: Behalve met producten, ondersteunt LR LIFETAKT u met wetenschappelijk gebaseerde experttips bij uw dieet, lichaamsbeweging en levensstijl.

LR Aloe Vera Immune plus 

Specialist voor een sterk immuunsysteem
• 85% aloë vera bladgel met
8% honing, 6% gembersap en
citroensap
• Verrijkt met de immunboosters
vitamine C, zink en selenium1,2
• Uniek all-round effect: versterkt, activeert en stimuleert het
immuunsysteem
• Lichte, natuurlijke gembertoets

 

De LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus bouwt van binnenuit het immuunsysteem van het lichaam op. Het synergetische werkingsmechanisme van de ingrediënten is alomvattend en dus uniek op de markt voor een sterk immuunsysteem. De drievoudige plus + VERSTERKT dankzij de Aloë Vera-gel, de gember, honing en selenium de bestaande immuuncellen door ze te beschermen tegen bacteriën.
+ ACTIVEERT de productie van nieuwe immuuncellen en activeert
opnieuw bestaande cellen. In het bijzonder zorgt Zink ervoor dat de immuuncellen zich kunnen vermeerderen. + STIMULEERT het immuunsysteem door vitamine C, wat ook in de citroen en gember voorkomt, om zo sneller op aanvallen te kunnen reageren.
De dagelijkse portie ‘immuunkracht’ is niet alleen effectief maar natuurlijk ook lekker. Een lichte gembersmaak gecombineerd met verfrissende citroensmaak en zoete honing geeft de Aloe Vera Drinking Gel zijn specifiek karakter en het unieke effect. De hoge kwaliteit wordt door onafhankelijke Instituten zoals SGS Instituut Fresenius en het IASC continu getest en gecertificeerd.
Zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen. Zonder aloïne*.


GEBRUIKSAANWIJZING
Gebruik dagelijks 3 x 30 ml vóór de maaltijd. Voor kinderen jonger dan 12 jaar: 2 x 20 ml. De Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus kan afhankelijk van je smaak puur, licht gekoeld of op
kamertemperatuur, maar ook met water verdund, gedronken worden. Om het effect van de ingrediënten niet te beïnvloeden, moet de toevoeging van kokend water vermeden worden.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Zorg daarnaast ook voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en voor een gezonde levensstijl. Op een koele plaats bewaren. Producten buiten het bereik van kleine kinderen houden.

Vitamine C in de LR Aloe Vera Dinking Gel draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine C, zink en selenium dragen bij tot een normale immuunsysteemfunctie.

Zink heeft een functie in de celdeling. Zink draagt bij tot een normaal zuur-base-metabolisme. Het immuunsysteem is naast het
zenuwstelsel het meest complexe systeem van het menselijk lichaam. Het beschermt het lichaam tegen externe, schadelijke Invloeden en is van vitaal belang voor het organisme. Zoals bij tandwielen grijpen de verschillende cellen in elkaar. Wanneer
de tandwielen niet meer soepel lopen, dan zal het immuunsysteem
zwakker en langzamer worden en wordt het organisme kwetsbaar.
Preventie: Om het immuunsysteem van binnenuit en op lange termijn te versterken en het verdedigingsproces te trainen, zijn
de juiste vitamines en sporenelementen essentieel.

 

1000 ml

De juiste LR LIFETAKT-oplossing voor elke levensfase

LR LIFETAKT is uw partner, die u individueel ondersteunt met voedingssupplementen van hoge kwaliteit in elke levensfase. De producten maken deel uit van een totaaloplossing die u niet alleen vergezelt in een gezond dieet maar ook op het gebied van beweging en levensverandering. 

 

BASISOPLOSSING: In elke fase van je leven heb je verschillende behoeften. Voor deze behoeften biedt LR LIFETAKT maandelijkse sets, bestaande uit wetenschappelijk gefundeerde productcombinaties. Dus je bent altijd goed verzorgd.

 

 

INDIVIDUELE AANVULLENDE PRODUCTEN: Bovendien biedt LR LIFETAKT aanvullende producten die voldoen aan uw individuele voorkeuren en behoeften.

 

 

Natuurlijke Eiwitten