Stap 2: Anti-Aging system

Het exclusieve ZEITGARD anti-age systeem vermindert kleine rimpels en laat de huid er bewezen jonger uitzien*.
• 95% van de proefpersonen ziet een geoptimeerde opname van de werkstoffen door het gebruik van het ZEITGARD Anti-Age Device*. • Meer dan 90% van de proefpersonen merkt een verbeterde vochtigheidsverzorging van de huid. • 90% van de proefpersonen bevestigt een veranderde elasticiteit van de huid*. • Meer dan 80% van de proefpersonen bevestigt onmiddelijk zichtbare en tastbare resultaten*. • Meer dan 75% van de proefpersonen bevestigt duidelijk verjongde oogcontouren.

 

*. Dermatest-studie bij 40 proefpersonen in juli & augustus 2015

Bekijk de video


Elektrisch anti-agetoestel voor het verminderen van rimpels • Thermische warmte-/ koudemethodologie voor een effectief transport van werkzame anti-agestoffen in de huidlaag • Frisse teint door bloedmicrocirculatie.

De Anti-Age-producten, zoals de ZEITGARD Anti-Age System Hydrating Cream-Gel of de ZEITGARD Anti-Age System Restructuring Cream-Gel, zijn specifiek afgestemd op verschillende huidbehoeften en kunnen tekenen van veroudering gericht en duurzaam verminderen. De innovatieve ZEITGARD 2 transporteert de werkzame Anti-Age-stoffen door middel van de thermische warmte-/ koudemethodologie tot diep in de huidlagen en laat deze met de vibratietechnologie optimaal inwerken. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid gestimuleerd, zodat deze beter tegen schadelijke invloeden is beschermd. Voor een uitgebreide verzorging is een behandeling van vier minuten voldoende.

Pak deze voordeelset met de volgende producten:

Hydrating Kit ZEITGARD 2 Eye Serum Hydrating Cream-Gel ZEITGARD reisetui

of

Restructuring Kit ZEITGARD 2 Eye Serum Restructuring Cream-Gel ZEITGARD reisetui

 

De producten voor anti-aging system

Bestaande uit:

Hydrating Set Eye Serum Hydrating Cream-Gel 


of


Restructuring Set Eye Serum Restructuring Cream-Gel

STAP 3: Effectieve en duurzaam ondersteunende gezichtsverzorging

Ter voltooiing van de eerste twee stappen rondt het ZEITGARD Care System met zijn individuele opbouwende verzorging de duurzaamheid van het uiterlijk af. Hiermee is de gehele behandeling afgerond. Met behulp van speciaal geprepareerde Daily Care- en Special Care-producten wordt de huid beschermd en de uitstraling duurzaam verbeterd. Maak op basis van uw wensen en de gewenste resultaten een keuze uit een veelvoud aan effectieve Care-producten die op het dagelijks gebruik zijn afgestemd.

Assortiment NANOgold

LR ontwikkelde nieuwe bescherming tegen licht-geïnduceerde huidveroudering: De cosmetische werking van de waardevolle grondstoffen goud en zijde worden met behulp van nieuwe nanotechnologie geoptimaliseerd. Het bioconjugaat van goud en zijde kan in het daglicht effectief de schadelijke uv-straling opvangen. Zo wordt de door licht veroorzaakte veroudering van de huid, ook wel photo-aging genoemd, duidelijk verminderd. Goud absorbeert UVA-stralen; zijde dient als depot van aminozuren om huideigen structuren weer op te bouwen. Het nano-goud-/zijdeproteïnecomplex “omhult” gevoelige huidstructuren terwijl het UVA-straling opvangt - waardoor de vorming van vrije radicalen effectief wordt voorkomen.

Assortiment Beauty Diamonds

Er zijn uitermate veel inspanningen geleverd om de hoogwaardige formule te ontwikkelen - met als resultaat ‘Beauty Diamond’. Diamanten worden als exclusief en waardevol beschouwd. De meest luxueuze sieraden ter wereld worden met diamanten bezet. LR heeft deze exclusiviteit nu ook in de verzorging doorgevoerd.

De rijpe en veeleisende huid heeft speciale behoeften en verdient een verzorging met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De Beauty Diamonds-verzorgingsserie helpt bij het verstevigen van de huid en vermindert rimpels bij regelmatig gebruik. Beauty Diamonds biedt optimale verzorging voor de rijpe en veeleisende huid. LR heeft de formules van de individuele Beauty Diamonds-producten met speciale werkzame complexen verrijkt. De samenstelling van de werkzame stoffen ‘Diamond Sirt’ ondersteunt de huideigen herstelmechanismen en verbetert het uiterlijk van de huid

Assortiment Serox

Een antirimpelsensatie ter voorkoming van lachrimpels. De verzorgende producten van Serox ontspannen de huid en kunnen daarom de vorming van mimiekrimpels tegengaan. De hooggedoseerde ingrediënten reduceren de rimpeltjes.

Argireline® is een kleine proteïne die het vrijkomen van neurotransmitters uit de zenuwuiteinden (synapsen) blokkeert. Dat zorgt voor een tijdelijke ontspanning van de spieren. Zenuwcellen en spiercellen kunnen als het ware niet met elkaar communiceren. De gelaatsspieren raken ontspannen. Het ontstaan van mimiekrimpels wordt verminderd.

Voedt en regenereert de huid met vitaminen A, E en F • Beschermt tegen vochtverlies met waardevolle oliën • Laat de huid er jeugdig uitzien dankzij een rijke combinatie van oliën

3 VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

• ’s Ochtends na de reiniging 3–5 druppels over het gelaat verdelen • Vervolgens: Dag- of nachtcrème aanbrengen


• Breng een aantal druppels aan op de handpalm vóór de dag- of nachtverzorging • Of meng met de dagelijkse verzorging voor een rijke gelaatsverzorging


• Verspreid ca. 10 druppels royaal over het gezicht, de nek en het decolleté • Laat 10 minuten inwerken, masseer het in en verwijder de resterende olie

30 ml

EU0B5566