Haarverzorging

Met LR ALOE VIA Nutri-Repair haarverzorging is droog en beschadigd haar verleden tijd. Het nieuwe haarverzorgingssysteem met een unieke combinatie van aloë vera-gel en 7 natuurlijke oliën voedt, versterkt en repareert je haar en beschermt het tegen haarbreuk. Voor fluweelzacht, glanzend haar en zelfvertrouwen tot in je haarpunten.

Elke persoon heeft ongeveer 90.000 tot 140.000 hoofdharen, waarvan men dagelijks 60-100 verliest. Een haar groeit ongeveer 0,35 mm per dag en blijft 2-6 jaar op het hoofd. Nadien vormt er zich een nieuw haar.

Nieuwe Hair Care verzorgingslijn LR

LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR HAARVERZORGING

DOOR STUDIES EN TESTS BEWEZEN WERKING. Het effect van Nutri-Repair haarverzorging is bevestigd door biofysische testen en een gebruikersonderzoek:
Biofysische studies door proDERM* Om de doorkambaarheid te bepalen werden gebundelde haren behandeld met Aloe Vera Nutri-Repair Shampoo en Conditioner en mechanisch gekamd als ze nat waren. Er werd bevonden dat de benodigde kracht driemaal lager is dan met neutrale shampoo. Het haar wordt dus gladder. Het anti-breek effect werd bewezen door de Aloe Vera Nutri-Repair shampoo en het masker aan te brengen op gebundelde haren en hen dan mechanisch tot 4 500 keer te kammen. In vergelijking met neutrale shampoo kon het breken tot 90% beperkt worden.

Studie door Dermatest** In een gebruikersstudie uitgevoerd door Dermatest hebben de testpersonen bevestigd dat LR ALOE VIA Nutri-Repair hair care de soepelheid en glans van het haar duidelijk verbetert. De geur is een ander toppunt: 95% van de testpersonen vinden hem geweldig**

• Zijdezachte gladheid: tot 3 x beter doorkambaar*
• Gezonde glans: +90 % minder haarbreuk*
• Vitaliserende geur: volgens 95 % van de testpersonen**
*wanneer de shampoo, conditioner en het masker gecombineerd gebruikt worden. Bevestigd door bio-fysieke testen door proDERM van doorkambaarheid en anti-breek effect in vergelijking met neutrale shampoo ** Gebruikersstudie met 40 testpersonen uitgevoerd door Dermatest in December 2017.


Haaruitval?

 

STUDIES DermaTronnier GmbH heeft in opdracht van LR een studie naar het Tonicum uitgevoerd met een toepassingsperiode van 4 maanden en 20 proefpersonen (mannen in de leeftijd van 21-60 jaar).

Resultaten van het Tonicum: 76% van de testpersonen bevestigt de werkzaamheid van het product en meer haarvolume. Bij de proefpersonen kon een stijging van het aantal haren (haardichtheid) en een stijging van de haren in de anagene fase worden bereikt. Tegelijkertijd verminderde het procentuele aandeel haren dat zich in de telogene fase (rustfase van het haar binnen de groeicyclus) bevond.

 

De studie toont aan: • L’Recapin vertraagt de haaruitval • Door gebruik van L’Recapin blijven de haren langer in de groeifase •
L’Recapin draagt afdoend bij tot verankering van het haar • De haarwortel wordt door het werkzame complex L-Recapin Procapil® beschermd, versterkt en hersteld.