Waarom bij ons producten afnemen

Onze voordelen

- LR Aloe Vera Products is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

- Hoge kwaliteit van producten op gebied van gezondheid & Beauty

- Klanten zijn tevreden

- U kunt terecht voor advies over de producten

- Nieuwe klanten kunnen rekenen op 10% korting op hun eerste bestelling (na verzoek gedaan te hebben via info@lraloeveraproducts.nl)

- Keuze uit vervoerders bij verzending 

- Keuze uit thuis afleveren of service/afhaalpunt

- Vanaf 39,95 is verzending gratis

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Webwinkel Keurmerk
Webwinkel Keurmerk

Over de producten

Ik heb mij onlangs aangesloten bij het bedrijf "LR Health & Beauty Systems" als onafhankelijk verkooppartner. Ik ben geïnteresseerd in gezondheid en aangezien de producten van hoge kwaliteit zijn, leek het mij een uitgelezen kans om hier gebruik van te maken. Ik ben begonnen met het gebruiken van de producten. Door mijn enthousiasme over de producten van LR heb ik vervolgens een "voordeel starterspakket" aangeschaft en ben na deze handeling automatisch verkooppartner geworden. Het leek mij leuk om de werking van de producten ook over te brengen op andere mensen. Een webshop leek mij handig om de producten via een groter platform aan te bieden.

 

Een aantal van mijn favoriete producten die ik zelf gebruik:

- Aloe Vera drinkgel Perziksmaak

- Gezichtsverzorgingsset

- Pro Balance

 

 

Het succes van de producten LR

Het succesverhaal van het bedrijf LR begon in 1985 onder de naam "LR Cosmetic". Inmiddels heeft LR een van de hoogste omzetten in de Europese directe verkoopsector.
Wereldwijd bekend met een uitstekend netwerk: met onze internationale verkoopondernemingen, 1.200 medewerkers en duizenden zelfstandige verkooppartners is LR een van de meest toonaangevende netwerkmarketingbedrijven van Europa. Doordat LR continu nieuwe markten opent, staat zij garant voor permanente groei.

LR verwerkt 12.000 ton Aloe Vera-bladeren en heeft al ruim 15 jaar ervaring met deze medicinale plant. Daarmee is LR een van de grootste fabrikanten van Aloe Vera-producten ter wereld! Aloe Vera-producten van LR worden ontwikkeld en geproduceerd op een van de modernste Aloe Vera-productielocaties van Europa. LR gebruikt hiervoor alleen de hoogwaardige bladgel van de Aloe Vera-plant. We kopen dit rechtstreeks in bij vertrouwde partners in Mexico en onderwerpen het in Ahlen aan continue kwaliteitscontroles. Alleen zo kunnen we zorgen voor een kwaliteitsstandaard die hoger ligt dan wat wettelijk voorgeschreven is. Mede daardoor dragen deze producten het kwaliteitszegel van het SGS INSTITUT FRESENIUS.

Over LR ALoe Vera

De Aloe Vera is een onopvallende plant die op het eerste gezicht aan een cactus doet denken. In werkelijkheid maakt hij deel uit van de leliefamilie. Aloe Vera stamt uit een regio met extreem hete zomermaanden, waar vaak maandenlang geen regen valt, zoals: Cuba, Mexico (Yucatan), Brazilië, Afrika en de Canarische Eilanden. Om te kunnen overleven, heeft de plant in zijn bladeren grote vochtreservoirs ontwikkeld.
Vanaf 2001 heeft ook LR de talloze eigenschappen van Aloe Vera ontdekt. LR produceert hoogwaardige cosmeticaproducten en voedingssupplementen met Aloe Vera. Uitzonderlijk hoge gehaltes Aloe Barbadensis bladgel en geselecteerde combinaties van werkzame stoffen maken de Aloe-Vera producten van LR tot een ware belevenis, zowel voor het innerlijk als het uiterlijk. Verwen uw huid elke dag met ons ruime assortiment aan verzorgende Aloe-Vera producten, waarmee wij ook uw wensen voor een optimale huidverzorging kunnen vervullen. Voor onze LR Aloe-Vera verzorging gebruiken wij uitsluitend het binnenste van de plant. De teelt van Aloe Vera vindt plaats volgens de traditionele verbouwingsmethoden, zonder gebruik van kunstmest of pesticiden. Beproefde kruiden, extracten en oliën harmoniseren uitstekend met de gel van Aloe Vera, en reinigen en verzorgen de huid.

 

PRODUCTIE

Aloe Vera wordt op reusachtige velden verbouwd, die in de ongerepte natuur gelegen zijn. LR neemt uitsluitend de Aloe Vera bladgel van een grote hooggelegen plantage in Mexico af, die bij plaatselijke sociale projecten betrokken is. De bladgel wordt via meerdere nauwgezette stappen verkregen:

  1. Mechanische reiniging van elk individueel blad in een waterbad om modder en overige restanten van het blad te wassen.
  2. De groene buitenhuid wordt voorzichtig van de boven- en onderkant van het blad afgepeld om het geleiachtige binnenste van het blad te winnen.
    3. Door middel van filterpersen en aansluitende reinigingsstappen wordt de Aloe Vera bladgel gewonnen.
  3. Het afvullen van het geperste sap vindt plaats volgens technisch geoptimaliseerde voorwaarden waarna het sap meteen verzendklaar is. De richtlijnen voor de productie worden volgens de criteria van de IASC (International Aloe Vera Science Council) uitgevoerd.

 

KWALITEIT

LR hecht bij al zijn producten groot belang aan kwaliteit. En dus worden ook de Aloe-Vera producten ontwikkeld en geproduceerd met als doel de beste te zijn. Daarom gebruiken wij uitsluitend het zuivere binnenste bladmateriaal, het bladfilet, van de Aloe-Vera; een voorwaarde voor de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de verdere verwerking uiterst voorzichtig gebeurt, zodat de waardevolle ingrediënten ook volledig behouden blijven. LR richt zich op een hoge concentratie Aloe-Vera gel in zijn producten, om zich van de concurrentie te onderscheiden. Dit wordt ondersteund door de jaarlijkse certificering en hercertificering van alle LR producten door het International Aloe Vera Science Council (IASC). Dat wij hier reeds jaren in slagen wordt onderstreept door de toekenning van het begeerde IASC-kwaliteitszegel.

 

INFORMATIE OVER DE INGREDIËNTEN

Eeuwenlang werd aloë vera beschouwd als een “multi-talent” voor interne en externe toepassingen - vooral voor cosmetisch en medisch gebruik. Om bestand te zijn tegen warme en droge weersomstandigheden, heeft Aloe Vera het vermogen om water en essentiële voedingsstoffen in de bladeren op te slaan. De tradities van de positieve effecten van deze stoffen gaan terug tot de tijd van Nefertiti en Cleopatra. Ze vormen de basis voor het voedende en regenererende effect van Aloë Vera-verzorgingsproducten van LR.

 

Bekende werkzame stoffen van de Aloë Vera Barbadensis Miller

(ongelooflijk wat deze plant allemaal bevat)

vitamines → A, B2, B3, B6, B12, C, PP, E, foliumzuur, niacine, bètacaroteen, choline, mineralen → calcium, kalium, magnesium, natrium, koper, ijzer, zink, mangaan aminozuren → lysine, threonine, valine, methionine, isoleucine, fenylalanine, tryptofaan, arginine, asparaginezuren, serine, glutaminezuren, glycine, alanine, tyosine, histidine, proline, hydroxproline, cystine, leucine enzymen → oxidase, catalase, amylase, bradykinase, cellulase, lipase, alliinase, fosfatase, creatine-fosfokinase, dehydrogenase, SGO-transaminase, SGP-transaminase mono-en polysachariden → acemannaan, arabinose, galactose, mannose, rhamnose, xylose, hexuronzuur, glucuronzuur, galacturonzuur, cellulose plantensterolen→ campesterol, lupeol, bèta-sitosterol aminosuiker → glucosamine, galactosamine en daarnaast → appelzuur, lignine, sapogenine

 

CERTIFICERINGEN IASC

Gecertificeerd door het IASC (International Aloe Vera Science Council). Het IASC is een wetenschappelijke vereniging, die zich toelegt op de verspreiding en gebruik van de kennis van de positieve eigenschappen van de aloë-veraplant. Het IASC is gevestigd in Maryland (VS) en biedt de mogelijkheid om aloë-veraproducten volgens strenge maatstaven te certificeren, om de kwaliteit ervan te onderstrepen.


Dermatest

Het bedrijf Dermatest® werd in 1978 opgericht met als doel cosmetische producten met dermatologische en wetenschappelijke methodes te onderzoeken en beoordelen. Op deze manier moeten de producten veiliger worden in gebruik en moet de werkzaamheid meetbaar en vergelijkbaar worden.
Het ‘Original Dermatest®’ kwaliteitszegel is een garantie voor de inzichtelijkheid van de testmethoden alsook voor de veiligheid van gebruikers en producenten. Producten met dit kwaliteitszegel kunnen de geteste en bevestigde kwaliteit garanderen.