Vital Care

VITALITEIT OP ELKE LEEFTIJD – Hiermee krijgt u de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft om vitaal en gezond te blijven. Heeft u nog veel plannen? Laat u niet afremmen. 

LR Aloe Vera drinking Gel Sivera

De Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera is een natuurlijk product van 90% zuivere aloë-verabladgel en 7% echte honing met brandnetelextract voor een hoog gehalte aan natuurlijk silicium.

silicium is een van de meest voorkomende elementen op aarde. De aardkorst bestaat namelijk voor zo’n 25,7% uit silicium. Het wordt ook wel kiezelzuur genoemd en is een belangrijk mineraal voor het menselijk lichaam. Voor planten en dieren is het zelfs essentieel voor de opbouw van celwanden. Voor ons is silicium een onderdeel van ons bindweefsel. Het is vooral nodig voor de aanmaak van taaie weefsels, zoals:

  • Botten
  • Pezen
  • Kraakbeen
  • Vaatwanden
  • Huid
  • Nagels
  • Haar

Ook helpt silicium - net als vitamine D en calcium - de botten te versterken en zou het de kans op artrose, botbreuken en osteoartritis (een vorm van artrose waarbij het kraakbeen in de gewrichten slijt) kunnen verkleinen.

De Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera biedt u de extra ondersteuning die u nodig heeft. De aloë-veraplant wordt al eeuwen gewaardeerd om zijn unieke samenstelling van ingrediënten. Het sap van de aloë-veraplant wordt bovendien door LR verrijkt met brandnetelextract. Voor uw algeheel welzijn.

Gebruiksaanbeveling: – dagelijks 3 x 30 ml
De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Product buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Ideaal te combineren met Super Omega capsules ter ondersteuning van gezondheid van het hart.

Geselecteerde ingrediënten: 90 % zuivere Aloë Vera bladgel 7 % honing met brandnetelextract

Inhoud 1000 ml

 

 

 

EU0B4034

Reishi Plus

€ 45,99

Reishi Plus

€ 45,99

Als aanvulling zorgt Reishi Plus voor een normale functie van de bloedvaten. Reishi staat bekend als geneeskrachtige/ medicinale paddenstoel en maakt reeds duizenden jaren deel uit van de geneeskundige traditie in het Verre Oosten.

Voor een normale functie van de energiestofwisseling – Vermindering van moeheid en vermoeidheid – Voor normale beenderen en tanden – Beschermt de cellen tegen oxidatieve stress - Vitamine C draagt bij tot de collageen vorming, voor een normale functie van de bloedvaten, de botten, het kraak- been, het tandvlees, de huid en de tanden. Vitamine C zorgt voor een normale energiestofwisseling - Vitamine C beschermt tegen oxidatieve stress en vermindert moeheid en vermoeidheid.

GEBRUIKSAANBEVELING 1 x per dag 1 capsule. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Product buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Inhoud 30 capsules / 15,2 g

EU0B4154

Producten als aanvulling op de Vital care