Babyverzorging

INFORMATIE Bij de babyhuid is minder gewoon meer. Van nature is de babyhuid wonderbaarlijk zacht, maar ook zeer gevoelig en de lichaamseigen beschermlaag van de huid is nog niet volledig ontwikkeld. Daarom zijn er zeer goed verdraagbare ingrediënten nodig die de babyhuid verzorgen, beschermen en herstellen. De babyverzorgingsproducten van LR ALOE VIA met het beste van de aloë-veraplant, de gel, en waardevolle biologische plantenextracten zijn zo mild en natuurlijk. Zonder parabenen. Zonder minerale oliën. Zonder parfumolie.

 

Voor de ontwikkeling van de reeks babyverzorgingsproducten heeft LR de traditionele kerncompetenties van aloë vera en calendula ontwikkeld tot hedendaagse producten voor zuigelingen en peuters.
Voor de productie gebruikt LR uitsluitend de Aloë Vera Barbadensis Miller. Deze heeft reeds lang geleden zijn ‘kunnen’ bewezen. Naar verluid gebruikten Nefertiti en Cleopatra ook reeds een aloë-verapasta om hun huid te verzorgen. Calendula, de goudsbloem, komt voor in geheel Midden- en Zuid-Europa, West-Azië en de VS. De vruchten van de goudsbloem zijn sikkelvormig tot gekruld. Reeds vanaf de Oudheid gebruikt men calendula om de huid te verzorgen. Het effect is veelzijdig. Bij inname kan de bloem rustgevend, ontspannend en vitaliserend werken. Voor uitwendig gebruik wordt de goudsbloem verwerkt in crèmes, oliën of tincturen en kan hij voor veel verschillende soorten huidirritaties worden gebruikt.

 


Aloe Vera Kids Magisch glinsterende tandgel

Aloe Vera Kids 3in1 douchegel, shampoo en conditioner

Met Tom De Tijger wordt het tandenpoetsen
leuk! De glinsterende tandgel met een lichtzoete
muntsmaak reinigt de melktanden grondig en
zacht. Het 38% aandeel aan aloë vera gel
verzorgt het tandvlees, xylitol beschermt tegen
cariës en calcium versterkt het glazuur.
Fluoridegehalte bijzonder geschikt voor kinderen.
Voor junglevrienden van 0-6 jaar.

Met Monkey Andy wordt douchen een echt
avontuur. De zorgvuldig geselecteerde formule is
bijzonder mild en verbetert de doorkambaarheid
van het haar - zonder te trekken!
De combinatie van 30% aloë vera gel, panthenol
en organisch perzikextract hydrateert en beschermt
de huid en het haar, terwijl de tropische fruitige geur
de jungle-ervaring bij de allerkleinsten wekt.